## C CLARITY LEARNING SUITE





## The CLARITY Learning Suite team invite you to join the Celebratory 2023 Learning Fair online on Saturday 17th June, 9:00am - 1:00pm AEST

The online Professional Learning within CLARITY Learning Suite is based on Lyn Sharratt's text "CLARITY - What Matters MOST in Learning, Teaching and Leading" (Corwin Press).

The focus is on building teacher and leader capacity to increase student achievement and growth in an ongoing, sustainable way.

The CLS team of collaborators has created a powerful on-line professional learning experience that touches system and school leaders and teachers across the globe.

Whether you are currently working through the CLARITY Learning Suite or wondering if it's the Professional Learning for you, your school team, or your system, come, listen, watch, and hear from others who have completed CLS.

Learn how it has improved their practice as individuals and school teams. Be part of the developing CLS dialogue.

- Join us for this celebration of reflections and learning being shared
- Hear from CLS Graduates and from Universities offering a Master's credit on completion of the CLS
- We encourage each school attending or individual registrants to "Adopt-a-School" and invite others
- There is NO COST to register and attend the Learning Fair
- CLS Members will receive access to the Learning Fair material for the duration of their CLS Membership
- Non-members will receive access to the material until 19 August, 2023

For more information, or to register, visit claritylearningsuite.com

## The Learning Fair Program

Time	Presentations and Facilitators	
9:00 am - 9:30 am	Acknowledgement of Country: Sue Walsh	
	Introduction of Team: Maggie Ogram	
	Lyn Sharratt will briefly recap the improvement journey using CLS/key messages	
9:30 – 9:40 am	School Presentation # 1 (10 minutes) Shannon Correll, Principal, St. Brigid's, Kilburn Catholic Education South Australia	
	Introduced by: Kim Shean, Manager School and System Improvement Catholic Education South Australia	
9:40 – 9:50 am	Q&A	10 mins for questions for the school facilitated by Lyn Sharratt and the CLS Team
9:50 – 10:00 am	Reflector	Sue Walsh
10:00 – 10:10 am	Presentation # 2 (10 minutes) Loreta Kocovska, Principal, Windang Public School, NSW Introduced by: Karen Brown, Director, Educational Leadership, Lake Illawarra South Network	
10:10 – 10:20 am	Q&A	10 mins for questions for the school facilitated by Lyn Sharratt and the CLS Team
10:20 – 10:30 am	Reflector	Maggie Ogram
10:30 – 10:40 am	MORNING TEA Break	
10:40 – 11:00 am	Reflections from our partners in the Tertiary Sector	
	ntroduced and facilitated by Lyn Sharratt	
	David Caldwell (UniSA) Tania Leach (UniSQ)	
	Paul Kidson (ACU)	
	Sally Egan (NDU)	
11:00 – 11:10 am	Presentation # 3 (10 Minutes) Alex Montgomery, Principal at Chatswood Primary School, NSW	
	Introduced by: Stacey Exner, Director Educational Leadership, Gordon Network, NSW	
11:10 – 11:20 am	Q&A	10 mins for questions for the school from Lyn Sharratt and the CLS Team
11:20 – 11:30 am	Reflector	Jim Coutts
11:30 – 11:40 am	Presentation # 4 (10 Minutes) Katelyn Sheather, Learning Enhancement & Inclusion Leader at Wangaratta High School, Vic. Introduced by: Jody Grimmond, Senior Education Improvement Leader, North Eastern Victoria Region	
11:40 – 11:50 am	Q&A	10 mins for questions for the school from Lyn Sharratt and the CLS Team
11:50 – 12:00 pm	Reflector	Lyn Sharratt
12:00 – 12:15 pm	Overall Reflections	Mark Corrigan CESA
12:15 – 12:30 pm	Conclusion	Lyn Sharratt and CLS team
12.30 – 1:00 pm	Open Forum – further conversation if required. Facilitated by Lyn Sharratt and CLS team	

For more information, or to register, visit claritylearningsuite.com